پانصد گرم سینه مرغ
نمک و فلفل سیاه خورد شده تازه به مقدار لازم
دو سوم پیمانه آرد سوخاری
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک قاشق چایخوری سس فلفل
دو حبه سیر خورد شده
یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده تازه
نصف پیمانه آب مرغ یا آب
یک سوم پیمانه سس سویا
یک سوم پیمانه عسل
یک چهارم پیمانه سرکه
یک چهارم پیمانه شکر قهوهای
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
دو قاشق غذاخوری آب
مرغ را به شیوههای مختلفی می توان طبخ کرد و بدین ترتیب طمعهای متفاوتی را تجربه کرد. مرغ کنجدی یکی از این شیوههای پخت مرغ است و اگر سس عسل را به این مرغ بیافزایید، با طمع متفاوتی مواجه میشوید. طرز تهیه این غذا را در «تابناک» فرا میگیرید.