ته چین؛

طرز تهیه پنج سس سالاد خانگی

کد خبر: ۶۸۸۷۹۴
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۳ 27 April 2017
تعداد بازدید : 311
کد خبر: ۶۸۸۷۹۴
|
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۳ 27 April 2017
|
9065 بازدید

مواد لازم:

سس ارده خامه‌ای ساده:
یک پیمانه ارده
نیم‌پیمانه آبلیمو
دو حبه سیر
یک‌دوم پیمانه آب
نمک و فلفل

 

سس سرکه سیب:
یک‌چهارم پیمانه سرکه سیب
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک‌دوم قاشق غذاخوری شهد نارگیل یا شربت افرا
نمک و فلفل

 

سس ریحان خامه‌ای:
یک پیمانه ریحان تازه
یک حبه سیر
کمی بادام (4-6 عدد)
یک عدد کدو سبز کوچک
4 قاشق چای‌خوری روغن زیتون
سرکه سیب (2 قاشق چای‌خوری)
نمک و فلفل

 

سرکه بالزامیک:
یک‌دوم پیمانه روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
خردل دیژون (2 قاشق چای‌خوری)
نمک و فلفل


سس زنجبیلی:
یک‌چهارم پیمانه روغن زیتون
دو قاشق چای‌خوری ارده
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
یک قاشق غذاخوری سویا
سه قطره شیرین‌برگ یا یک خرما یا مقداری شربت افرا
1 سانتی‌متر زنجبیل ساده
یک نوک انگشت فلفل هندی
2 قاشق غذاخوری آب
نمک و فلفل

بازدید 9065
پنج سس سالاد خانگی که با استفاده از آن‌ها طعمی خاص و ناب به سالادهای خود اضافه کنید. و از شر مواد نگه دارنده سس های تجاری خلاص شوید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط