مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه پلو مراکشی
تعداد بازدید : 93
کد خبر:۶۹۰۸۶۵
کد خبر:۶۹۰۸۶۵
5095 بازدید
ته چین؛

دستور پخت نان پستو با خمير هزارلا

پستو نوعی سس ایتالیایی است که به صورت سنتی شامل سیر له شده، ریحان خرد شده و دانه کاج اروپایی است که با روغن زیتون، پنیر پارمیسان و پنیر فیور ساردو (نوعی پنیر گوسفندی) مخلوط می‌گردد یک پیش غذا خوشمزه است که با سبزیجات سس پستو درست می‌شود. طرز تهیه این پیش غذا را در «تابناک ویدیو» فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟