ته چین؛

دستور پخت انچیلادای گوشت

کد خبر: ۶۹۱۷۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۷ 07 May 2017
تعداد بازدید : 211
کد خبر: ۶۹۱۷۵۴
|
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۷ 07 May 2017
|
4935 بازدید

مواد لازم:
450 گرم گوشت چرخ کرده گوساله بدون چربی
30 گرم ترکیب ادویه تاکو
یک و یک‌چهارم پیمانه آب
یک قوطی 300 گرمی از سس سالسا
300 گرم خامه تلغیظ شده سوپ قارچ
300 گرم خامه تلغیظ شده سوپ مرغ
سه و یک‌چهارم پیمانه مخلوط پنیر مکزیکی خورد شده
10 تورتیلای ذرت 15 سانتی
سه‌چهارم پیمانه مخلوط پنیر مکزیکی خورد شده
یک چهارم پیمانه زیتون سیاه آب گرفته
کاهوی خورد شده و خامه ترش و گوآکاموله
بازدید 4935
انچیلادا یک غذای مکزیکی است که پیچاندن تورتیلای ذرت دور یک پر کن که می‌تواند از گوشت، پنیر، لوبیا، سیب‌زمینی با سبزیجات تهیه شده باشد درست می‌شود. دستور پخت این غذای مکزیکی خوشمزه را در تابناک می‌بینید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟