ته چین؛

طرز تهیه برنج سرخ شده با بادمجان

کد خبر: ۶۹۲۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۳ 10 May 2017
تعداد بازدید : 398
کد خبر: ۶۹۲۸۰۳
|
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۳ 10 May 2017
|
6885 بازدید
 
مواد لازم:
روغن زیتون یا روغن گیاهی
دو عدد بادمجان
یک‌دوم قاشق غذاخوری فلفل خشک خورد شده
نمک و پودر فلفل سیاه به اندازه دلخواه
3 حبه سیر
دو عدد تخم‌مرغ
دو پیمانه برنج از قبل پخته شده
یک قاشق غذاخوری تره خورد شده
بازدید 6885
برنج سرخ شده با بادمجان یک غذای خوشمزه است که هم ساده آماده می‌شود و هم غذای گیاهی است که در عین سالم بودن بسیار خوش خوراک نیز هست. طرز تهیه این غذا را در «تابناک» فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟