ته چین؛

دستور پخت سوپ گل تخم‌مرغ

کد خبر: ۶۹۲۹۹۶
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۰ 10 May 2017
تعداد بازدید : 53
کد خبر: ۶۹۲۹۹۶
|
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۰ 10 May 2017
|
3801 بازدید

مواد اولیه :
4 پیمانه استاک مرغ
دو قاشق غذاخوری سوس سویا
زنجبیل رنده شده به اندازه یک شست
یک پیمانه مخلوط سبزیجات
فلفل سیاه پودر شده
چند قطره روغن کنجد
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
دو عدد تخم‌مرغ
کمی پیازچه به عنوان چاشنی

بازدید 3801
سوپ گل تخم‌مرغ یا سوپ قطره تخم‌مرغ یک سوپ چینی است که از پختن تخم‌مرغ در آب مرغ با ادویه درست می‌شود. بسیار سالم و خوشمزه است و بسیار سریع و در حدود 15 دقیقه می‌توان آن را سرو نمود. این دستور پخت عالی برای سوپ خوشمزه را از دست ندهید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟