مواد لازم:
یک سینه مرغ بدون پوست و استخوان
یک پیمانه مخلوط آرد سوخاری با ادویه ایتالیایی (ریحان، پونه کوهی، رزماری و آویشن)
یک قاشق چایخوری نمک
نیم پیمانه پنیر پارمیزان رنده شده
یک قاشق چایخوری آویشن خشک
و یک قاشق غذاخوری ریحان خشک
نیم پیمانه کره آب شده
ناگت مرغ غذایی است از که از گوشت سینه مرغ پوشیده شده با آرد سوخاری درست شده و در روغن سرخ میشود گه طرفداران زیادی خصوصا در میان کودکان دارد .در این دستور پخت ناگت مرغ به جای سرخ شدن در فر پخته میشود تا سالمتر باشد.