مواد لازم:
یک سینه مرغ بدون پوست و استخوان
یک پیمانه مخلوط آرد سوخاری با ادویه ایتالیایی (ریحان، پونه کوهی، رزماری و آویشن)
یک قاشق چایخوری نمک
نیم پیمانه پنیر پارمیزان رنده شده
یک قاشق چایخوری آویشن خشک
و یک قاشق غذاخوری ریحان خشک
نیم پیمانه کره آب شده
ناگت مرغ غذایی است از که از گوشت سینه مرغ پوشیده شده با آرد سوخاری درست شده و در روغن سرخ میشود گه طرفداران زیادی خصوصا در میان کودکان دارد .در این دستور پخت ناگت مرغ به جای سرخ شدن در فر پخته میشود تا سالمتر باشد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.