ته چین؛

طرز تهیه خیارشور ژاپنی

کد خبر: ۶۹۳۰۱۹
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۵ 10 May 2017
تعداد بازدید : 511
کد خبر: ۶۹۳۰۱۹
|
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۵ 10 May 2017
|
7634 بازدید
 
مواد اولیه:
یک دوم قاشق چای‌خوری (4گرم) خردل ژاپنی کاراشی
سه قاشق غذاخوری (30 گرم) شکر
دو قاشق چای‌خوری (10 گرم) نمک
سه خیار ایرانی یا ژاپنی(261گرم)
بازدید 7634
تسوکمونو یک نوع خیارشور ژاپنی است که بسیار سریع و راحت درست شده و به عنوان چاشنی در کنار غذا استفاده می‌شود. طرز تهیه کردن این چاشنی لذیذ و خاص را در این ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟