در پی نامه یکی از کارگردانان کشورمان؛

دستور وزیر ارشاد به رئیس سازمان سینمایی: ظرف مدت دو ماه، پرونده فیلم‌های توقیفی بسته شود

نعیمی ادامه داده بود: «راستش من به شخصه چندان اميدي به اين شوراي جديد التأسيس، كه قرار است حكم به اصلاح و سانسور فيلم ها بدهد و لابد يا فيلمساز را از خير نمايش فيلم بگذراند، يا نسخه هاي بي بو و خاصيت و مثله شده اي را روانه پرده سينماها كند، ندارم». صالحی امیری: «نسبت به بلاتکلیف ماندن برخی فیلم های توقیفی از دولت قبل تاکنون انتقادها و گلایه هایی وجود دارد.»
کد خبر: ۶۹۹۶۵۴
|
۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۳ 31 May 2017
|
8215 بازدید
دستور وزیر ارشاد به رئیس سازمان سینمایی: ظرف مدت دو ماه پرونده فیلم‌های توقیفی بسته شود
در پی نامه اصغر نعیمی، یکی از کارگردانان کشورمان، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی نامه ای به رئیس سازمان سینمایی، سمعی و بصری دستور تعیین تکلیف فیلم های توفیقی در دولت های احمدی نژاد و روحامی را داد؛ دستوری که مطابق با آن باید مشکل این فیلم ها ظرف دو ماه آینده رفع شود.

به گزارش «تابناک»؛ پس از آنکه سیدرضا صالحی امیری در نامه‌ای به مسئولان صداوسیما درخواست پخش ربنا را مطرح کرد، اصغر نعیمی، یکی از کارگردان‌های سینمای ایران در نامه‌ای خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از او خواست به همان میزان که به پخش ربنا در تلویزیون توجه می‌کند، به رفع توقیف آثاری که اتفاقاً اختیارشان در حوزه مسئولیت وزیر است نیز توجه کند.
 
در نامه نعیمی، خطاب به صالحی امیری آمده بود: «جناب آقاي صالحي اميري، وزير محترم فرهنگ و ارشاد اسلامي. با سلام، در حالي كه تكليف فيلم هاي توقيفي در دولت يازدهم نامشخص است و رئيس اداره نظارت و ارزشيابي به صراحت اعلام كرده، هنوز از هيچ فيلمي رفع توقيف نشده، جنابعالي به رئيس سازمان صدا و سيما نامه مي نويسيد و تقاضاي رفع توقيف و پخش ربناي استاد شجريان را مي كنید. بنده در حسن نيت شما ترديد نمي كنم، طبعا موافق حصر ربنا و مدافع سياست هاي صدا و سيما هم نيستم.»
 
در ادامه نامه این کارگردان، خطاب به وزیر تاکید شده بود: «ربنا بايد پخش شود و بسياري از روش ها و سياست هاي رسانه ملي هم نيازمند تغييرات اساسي و تصحيح است. اما مطابق قاعده ذوي القربا و ضرب المثل چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرام است، پيشنهاد مي كنم جنابعالي به موازات تلاش براي رفع محاق از ربنا، بابت رفع محاق از فيلم هايي كه تعدادي شان هم اساسا پروانه نمايش دارند و تنها به دليل سوءمديريت، محافظه كاري و عافيت انديشي مديران وقت از اكرانشان ممانعت شده، به زير مجموعه خود و مديران سازمان سينمايي نامه بنويسيد و دستور رفع توقيف اين فيلم ها را صادر كنيد. اگر بنا بر رفع توقيف است چرا از خودمان شروع نكنيم؟»
 
نعیمی ادامه داده بود: «راستش من به شخصه چندان اميدي به اين شوراي جديد التأسيس، كه قرار است حكم به اصلاح و سانسور فيلم ها بدهد و لابد يا فيلمساز را از خير نمايش فيلم بگذراند، يا نسخه هاي بي بو و خاصيت و مثله شده اي را روانه پرده سينماها كند، ندارم و بيشتر به اقدامي قاطع و تدبيري كارآمد از جانب شخص شما اميدوارم. با نهايت احترام.»

اکنون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نامه‌ای خطاب به رئیس سازمان سینمایی دستور داده تا ظرف دو ماه مشکل فیلم‌های توقیفی در دولت روحانی و احمدی نژاد رفع شود. متن نامه سیدرضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به محمدمهدی حیدریان رئیس سازمان سینمایی به شرح زیر است؛

«جناب آقای حیدریان
با سلام

گاهی حضوری اطلاع داده می شود یا در نشریات، روزنامه ها و فضای مجازی می خوانم که نسبت به بلاتکلیف ماندن برخی فیلم های توقیفی از دولت قبل تاکنون انتقادها و گلایه هایی وجود دارد.

شما به خوبی واقف هستید که توقیف هر فیلم یا هر اثر هنری و فرهنگی هم حبس و اتلاف منابع و سرمایه های مادی و هم بی ثمر شدن رنج و کوشش شماری از انسان های هنرمند و فرهیخته است و مهم تر، محتمل است که توام با تضییع حق الناس و حقوق فرهنگی تهیه کنندگان و سرمایه گذاران باشد.

سلب چنین حقی باید با رعایت تام و تمام حقوق شهروندی و قانونی و مستندات موجه و غیر سلیقه ای افراد و نیز امکان دفاع فرد از حق فرهنگی خود صورت گیرد.

با توجه به اهتمام شایسته جنابعالی در تشکیل کمیته بازبینی فیلم های توقیفی دستور فرمایید با رعایت حق الناس و قوانین و ضوابط مربوط، هر چه سریع تر و به فوریت و جدیت به این موضوع رسیدگی و گزارش آن برای بنده ارسال شود و ظرف مدت دو ماه پرونده فیلم های توقیفی بسته شود.»
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟