ته چین؛

طرز تهیه سالمون گریل شده دودی

کد خبر: ۷۰۰۰۶۱
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۰ 02 June 2017
تعداد بازدید : 325
کد خبر: ۷۰۰۰۶۱
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۰ 02 June 2017
|
6676 بازدید
بازدید 6676
این تکنیک جدید و خاص برای دودی و گریل کردن ماهی سالمون با استفاده از برش‌های ریشه رازیانه روی گریل از رسیدن حرارت مستقیم به ماهی جلوگیری کرده و حرارت را از کنار و بالا به آن منتقل می‌کند همچنین عطر و طعم رازیانه را به ماهی منتقل و مزه‌ای خاص و جدید را در آن ایجاد می‌کند. در این ویدیو چگونگی دودی کردن ماهی سالمون را فرابگیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟