ته چین؛

طرز تهیه سس آلفردو

کد خبر: ۷۰۰۰۷۴
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۱ 02 June 2017
تعداد بازدید : 200
کد خبر: ۷۰۰۰۷۴
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۱ 02 June 2017
|
7661 بازدید

مواد اولیه:
دو پیمانه خامه قنادی پر چرب
نیم پیمانه کره
یک و نیم پیمانه پنیر پارمیزان رنده شده
یکی دو بند انگشت پودر سیر

بازدید 7661
سس آلفردو نوعی سس ایتالیایی است که از خامه پر چرب، پنیر پارمیسان، کره و فلفل تهیه می‌گردد. این سس را آلفردو دی للیلو در سال 1914 اولین بار برای همسر حامله‌اش که سس‌های سنگین گوجه فرنگی برایش مناسب نبود کرد. این سس را می‌توان با پاستا، سبزیجات و تقریبا هر چیز دیگری سرو کرد. طرز تهیه سس آلفردو را در «تابناک» فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟