ته چین؛

طرز تهیه بولگاگی کره‌ای

کد خبر: ۷۰۰۰۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۲ 02 June 2017
تعداد بازدید : 297
کد خبر: ۷۰۰۰۸۰
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۲ 02 June 2017
|
6766 بازدید
 
مواد اولیه:
نیم کیلوگرم گوشت گوساله
یک چهارم پیمانه سس سویا
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
دو قاشق غذاخوری عسل
یک قاشق چای‌خوری روغن کنجد
سه حبه سیر له شده
دو ساقه پیازچه
یک عدد هویج
فلفل سیاه خورد شده
یک قاشق چای‌خوری دانه کنجد
بازدید 6766
بولگاگی کره‌ای خوراک خورشتی خوشمزه‌ای است که در شبه جزیره کره پخت می‌شود. با ما همراه باشید تا دستور پخت این خوراک خوشمزه را ببینید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟