ته چین؛

طرز تهیه گلابی آب پز

کد خبر: ۷۰۶۱۶۰
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۶ 23 June 2017
تعداد بازدید : 105
کد خبر: ۷۰۶۱۶۰
|
۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۶ 23 June 2017
|
5542 بازدید

مواد لازم:
گلابی به تعداد دلخواه
یک عدد فلفل قرمز
125 گرم شکر
یک نوک انگشت زعفران
بادیان ختایی شش عدد کامل
یک قاشق چای‌خوری زنجبیل

بازدید 5542
گلابی آب پز یکی از غذاهایی است که در رستوران های گران سرو می شود. گوردون رمزی در این ویدیوی کوتاه طرز تهیه گلابی آب پز با بادیان ختایی و فلفل را فرا آموزش‌ می‌دهد.
اشتراک گذاری