قابل توجه استاندار خوزستان و دیگر دولتمردان؛

به مردم توضیح دهید چگونه کار خوزستان پرآب به «سهمیه بندی» رسید؟!

وضعیتی که بروز آن، آن هم در استانی که به رودهای پر آب و خروشانش از دیرباز شهره است، بسیار عجیب می‌نماید. آنقدر که نمی‌توان از سهمیه بندی آب کشاورزی در این دیار شنید و نپرسید، چگونه کار به اینجا کشیده شده است؟ پرسشی که ظاهرا برای استاندار خوزستان و دیگر دولتمردان مطرح نیست یا مهم جلوه نکرده است.
کد خبر: ۷۰۷۴۶۰
|
۰۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۲ 28 June 2017
|
11688 بازدید
|
هنوز چند روزی از شروع تابستان نگذشته، از خوزستان اخباری به گوش می‌رسد که ناخوشایند است؛ اخباری پیرامون سهمیه بندی آب، ضرورت این تصمیم گیری و البته تکذیب آن!
 
به گزارش «تابناک»؛ در پی انتشار خبر سهمیه بندی آب در خوزستان به دستور دولتمردان، بازتاب وسیع آن در شبکه‌های اجتماعی و واکنش برخی مسئولان و مقامات کشورمان، ساعتی پیش غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان سهمیه بندی را تکذیب کرد تا بر گره‌های کور ماجرا افزوده شده و همه چیز مبهم‌تر شود.

از این روی که پیشتر برخی خبرگزاری‌ها از قول این مقام عالی رتبه، اعمال سهمیه بندی آب را مخابره کرده بودند و تکذیب این خبر پس از چند روز صورت گرفته است؛ پس از آنکه نگرانی ها در این خصوص به اوج رسیده و برخی مسئولان کشور در این خصوص ابراز نگرانی کرده و خواستار رسیدگی عاجل مسئولان به این موضوع شدند.

آن گونه که خبر می‌رسید، استاندار خوزستان پس از بازدید از چند روزستای اهواز و اطلاع از مسائل و مشکلاتشان، از جمله کمبود آب شرب و کشاورزی گفت: «کمبود آب شرب یکی از مهمترین مشکلات مناطق مختلف اهواز است. متأسفانه در برخی مناطق آب مورد نیاز برای استحمام وجود ندارد و وظیفه داریم که حداقل امکانات را برای مردم تامین کنیم. وظیفه داریم به همه مردم استان با یک دید نگاه کرده و مسئولان و مدیران ذیربط نیز مأمور به دفاع از حقوق و منافع مردم هستند.»

وی در ادامه بر ضرورت اختصاص منابع مالی به منظور اموری مانند تعریض دهانه انهار اشاره و یک راه دیگر پرهیز از توسعه این مشکلات در سال های آینده را، تعیین نظام سهمیه بندی عنوان کرد و افزود: «باید نظم بندی شده، اقدامات لازم را برای سهمیه بندی انجام داد و کشاورزان بالادستی نیز به سهم خود قانع و وارد نظام نوبتی شوند. [می‌بایست] معاون عمرانی جلسه‌ای را با جهاد کشاورزی، آب و برق، بخشداران شاوور و مرکزی اهواز، آبفا و فرمانداران برگزار و سهمیه بندی لازم را انجام و طبق آن عمل کند.»

این در حالی است که پس از دو سه روز از انتشار این اخبار، امروز استاندار می‌گوید: «خبر منتشره مبنی بر دستور سهمیه‌بندی آب شرب در خوزستان درست نیست؛ این خبر که مربوط به جلسه سه روز پیش بوده، بحث در خصوص تقسیم عادلانه آب در پایین دست رودخانه شاوور شوش و نهر لشکر آباد اهواز بود که با توجه به اینکه آب در بالا دست متمرکز بود و کشاورزان در پایین دست کمبود شدید آب دارند، دستور سهمیه‌بندی آب داده شد تا عادلانه بین کشاورزان بالا دست و پایین دست رودخانه شاوور و نهر لشکر آباد تقسیم شود.»

اظهار نظری که در آن، موضوع سهمیه بندی به آب کشاورزی مربوط شده و بی آنکه اشاره شود چرا این مقام عالی دولتی درباره کمبود آب برای استحمام در برخی مناطق اظهار نظر کرده بود، سهمیه بندی در آب شرب کذب خوانده می‌شود. آن هم در شرایطی که برخی از مناطق استان، از جمله دهدز، مدت‌های مدیدی است با کمبود و قطع شدن های مکرر آب شرب دست به گریبانند و کارشان از سهمیه بندی هم گذشته است.

وضعیتی که بروز آن، آن هم در استانی که به رودهای پر آب و خروشانش از دیرباز شهره است، بسیار عجیب می‌نماید. آنقدر که نمی‌توان از سهمیه بندی آب کشاورزی در این دیار شنید و نپرسید چگونه کار به اینجا کشیده شده است؟ سؤالی که ظاهرا برای استاندار خوزستان و دیگر دولت مردان مطرح نیست یا مهم جلوه نکرده است.

کمبودی که بروز آن در این استان، بی شک نشانگر اشکالات ریشه دار فراوانی است که بی اشاره به آنها، قابل رفع و رجوع به نظر نمی‌رسد؛ حتی اگر سهمیه بندی آب را در دستور کار قرار دهیم، برنامه مفصلی برای اجرایش ارائه دهیم و با اتکا بر قوای قهریه، بکوشیم همگان را به رعایت این سهمیه بندی مجاب نماییم!

اشکالی بزرگ که تکذیب خبر سهمیه بندی آب و تقلیل این سهمیه بندی به مصارف کشاورزی، ولو با بهره بردن از رنگ و لعاب عدالت محوری، قادر به رفع و رجوع آن نیست و از این رو جا دارد از مسئولان، به ویژه استاندار خوزستان و دیگر دولت مردان بخواهیم در خصوص چرایی کمبود شدید منابع آب در خوزستان شفاف سازی کرده و مسائل را به صورت کامل با مردم در جریان بگذارند تا اگر گریزی از طرح هایی مانند سهمیه بندی آب کشاورزی نبود، مردم نهایت تلاش شان را برای کنار آمدن با شرایط به کار ببندند، نه اینکه یک روز از سهمیه بندی آب بشنوند و روز دیگر، شاهد تکذیب آن باشند!


اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۴۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۷
ما می توانیم !!! البته می شود همه را انداخت گردن کسی که ما که به ایشان رای دادیم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۷
با سدهایی که باعث افتخار است؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۷
تكذيب شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۷
قطعا سدسازی های غیراصولی ازجمله سد گوتوند یکی از دلایل عمده خشکسالی در خوزستان است,چرا به نظر کارشناسان ازجمله پرفسور کردوانی توجه نشد,چه کسی سد گوتوند را ساخته است,چرا حالا پاسخگو نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۷
به خاطر اون سدست که زدن گندش دراومد. یه شش هفت سالی سوالتو دیر پرسیدی داداچ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۷
چون این اقا این کاره نیست حالا بر چه اساسی شد استاندار خدا عالمه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۷
بزرگوار اگر دلسوز در مملكت بود يك صدم پولهايي كه اختلاس شد خرج أحداث نيروگاههاي سيكل تركيبي با ابشيرين كن ميكردن الان نتنها برق صادر ميكرديم بلكه اب چندين استان راهم تامين ميكرديم افسوس از مديران نالايق كه فقط بلد هستن وعدههاي تبليغاتي بدهند افسوس و صد افسوس .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۷
عجب!!! دوران خانه ویرانی کشور در دولت مهرورز احمدی نژاد کجا تشریف داشتید؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۷
تا وقتی مدیران اصفهانی در شرکت مدیریت منابع آب ایران چمبره زده اند اوضاع بهتر از این نمیشود.
آریا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۷
اگه خوزستان مثل ونیز روی آب باشه و اینهمه آب از بالا دست رودخانه های خوزستان به جاهایی دیگه منحرف بشه، کمبود آب میاره و مثل حالا رودخانه های بزرگش خشک میشن. کجای دنیا سرزمین آباد رو واسه آباد شدن جاهایی دیگه ویران میکنن؟ آب شرب مردم خوزستان تامین نمیشه، در عوض آب شرب از خوزستان به جاهایی دیگه برده میشه.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟