ته چین؛

دستور پخت بامیه ترکی تولومبا

کد خبر: ۷۱۰۰۰۳
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۴ 07 July 2017
تعداد بازدید : 2785
کد خبر: ۷۱۰۰۰۳
|
۱۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۴ 07 July 2017
|
17777 بازدید
 

مواد لازم:
دو قاشق غذا خوری کره بی نمک
دو و نیم پیمانه آرد
دو پیمانه آب
سه پیمانه شکر
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
سه قاشق‌غذاخوری آرد سمولینا
یک قاشق غذا‌خوری نشاسته
سه عدد تخم‌مرغ
روغن گیاهی

بازدید 17777
تولومبا دسری است که در کشورهای امپراتوری عثمانی سابق درست می‌شد و از کره سرخ شده آغشته به شربت درست می‌شود. در ایران به این شیرینی بامیه گفته می‌شود و اغلب در ماه رمضان برای افطار سرو می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟