ته چین؛

دستور پخت کلوچه‌های نپالی

کد خبر: ۷۱۰۲۳۶
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹ 08 July 2017
تعداد بازدید : 39
کد خبر: ۷۱۰۲۳۶
|
۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹ 08 July 2017
|
3908 بازدید

مواد لازم:
یک پیمانه کره نرم شده
یک و نیم پیمانه شکر
یک تخم‌مرغ
یک قاشق چای‌خوری وانیل
دو و نیم پیمانه آرد
یک و نیم قاشق چای‌خوری بیکینگ‌ پودر
نیم قاشق چای‌خوری نمک
نیم قاشق چای‌خوری روغن بادام تلخ
رنگ غذای قرمز
28 گرم شکلات شیرین نشده آب‌شده
نیم پیمانه گردوی تست شده خورد شده

بازدید 3908
کلوچه نپالی، نوعی از کلوچه سه رنگ است که هر کدام از رنگ‌ها طعم خاص خودش را دارد. دستور پخت این کلوچه خوشمزه و زیبا را در این ویدیو فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟