ته چین؛

طرز تهیه بیف استراگانف در آرام‌پز

کد خبر: ۷۱۰۶۷۸
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۷ 09 July 2017
تعداد بازدید : 501
کد خبر: ۷۱۰۶۷۸
|
۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۷ 09 July 2017
|
7995 بازدید
 

موادلازم:

هفتصد گرم گوشت استیک مغز ران

نمک و پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه

نصف پیاز خورد شده

یک قوطی کنسرو سوپ قارچ و خامه تلغیظ‌شده 300 گرمی

240 گرم قارچ خورد شده تازه یا کنسروی

یک چهارم پیمانه آب

یک قاشق غذاخوری تره خشک شده

یک حبه سیر خورد شده

یک قاشق چای‌خوری سس ووسترشر

یک قرص عصاره گوشت

450 گرم خامه

نصف پیمانه جعفری تازه

نودل داغ کره‌ای یا برنج یا پوره سیب‌زمینی
بازدید 7995
بیف استراگانف یک نوع خوراک روسی است که از تکه‌های فیله گوشت گاو به همراه خامه تشکیل شده‌ است. پس از ابداع آن در قرن نوزده میلادی در روسیه، این خوراک در ایران، اروپا، آمریکای شمالی، استرالیا، جنوب آفریقا، لبنان و برزیل رواج یافت. در این ویدیو طرز تهیه بیف استراگانف را با آرام پز فرامی‌گیریم.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟