ته چین؛

طلای خوراکی چگونه تولید می‌شود؟

کد خبر: ۷۱۱۲۹۴
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۲ 11 July 2017
تعداد بازدید : 4505
کد خبر: ۷۱۱۲۹۴
|
۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۲ 11 July 2017
|
19840 بازدید
بازدید 19840
در سرتاسر دنیا و در طول تاریخ، بشر از طلا در غذای خود استفاده کرده است. با اینکه طلا هیچ طعم و بافتی به غذا اضافه نمی‌کند و تنها زرق و برق تزیینی دارد همچنان چه در دوران قرون وسطی چه در زمان حال استفاده از آن در غذا مورد علاقه قشری بوده است که توان مالی انجام چنین کاری را داشته باشند. در این ویدیو مسیری که برای تولید طلای خوراکی طی می‌شود را از ابتدای ذوب و کوره تا یکی از بهترین رستوران‌های ایتالیا و روی میز شام دنبال کنید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟