ته چین؛

طرز تهیه و تکنیک طعم دار کردن شیش‌کباب

کد خبر: ۷۱۱۶۰۸
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۱ 11 July 2017
تعداد بازدید : 289
کد خبر: ۷۱۱۶۰۸
|
۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۱ 11 July 2017
|
5566 بازدید
مواد لازم:
روغن (یک‌سوم پیمانه)
سس سویا (یک دوم پیمانه)
آب لیمو (یک چهارم پیمانه)
خردل (1 قاشق غذاخوری)
سس ووسترشر (1 قاشق غذاخوری)
یک حبه سیر خرد شده
فلفل سیاه پودر شده (1 قاشق چای‌خوری)
نمک ( 1/5قاشق‌چای‌خوری)
گوشت گوساله خالص بدون چربی (700 گرم)
کلاه قارچ (16 عدد)
فلفل دلمه‌ای سبز (2 عدد) و قرمز (1 عدد) خورد شده
یک پیاز بزرگ
بازدید 5566
آموزش طعم دار کردن گوشت برای درست کردن یک شیش کباب عالی را در این ویدیو ببینید. برای این کار از سس سویا، فلفل، نمک و روغن گیاهی استفاده می‌شود و طعم خاص و جدید سس سویا تنوعی خوب برای تجربه کبابی شما خواهد بود.
اشتراک گذاری