ته چین؛

طرز تهیه سالاد کاپرزه

کد خبر: ۷۱۱۶۴۹
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۸ 11 July 2017
تعداد بازدید : 236
کد خبر: ۷۱۱۶۴۹
|
۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۸ 11 July 2017
|
5802 بازدید
مواد لازم:
يک پیمانه سرکه بالزاميک
يک چهارم پیمانه عسل
سه گوجه‌فرنگی بزرگ که به تکه‌هاي یک سانتی‌متری برش خورده است
یک بسته پنير موزارلا 450 گرمی که به تکه هاي نیم سانتی متری خورد شده است
يک چهارم قاشق چاي‌خوري نمک
يک چهارم قاشق چاي‌خوري فلفل سیاه خورد شده
نصف پیمانه برگ ريحان تازه
يک چهارم پیمانه روغن زيتون فرابکر
بازدید 5802
سالادها گاهی می‌توانند حتی به عنوان غذای اصلی سبک نیز استفاده شوند و سالاد کاپرزه از جمله این سالادها است. در این ویدیو دستور تهیه سالاد کاپرزه با سرکه بالزاميک را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟