ته چین؛

طرز تهیه پنکیک وگان

کد خبر: ۷۱۱۷۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹ 11 July 2017
تعداد بازدید : 228
کد خبر: ۷۱۱۷۱۲
|
۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹ 11 July 2017
|
10935 بازدید

مواد لازم:
یک و یک چهارم پیمانه آرد چند منظوره
دو قاشق غذاخوري شکر سفید
دو قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چاي‌خوري نمک
يک و یک چهارم پیمانه آب
يک قاشق غذاخوري روغن

بازدید 10935
کیک تابه‌ای یا پنکیک نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. در این ویدیو دستور تهیه پنکیک برای گیاه خوار‌ها و وگان را میبینیم.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟