مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل

ته چین؛

دستور پخت نان هندی روی گریل

کد خبر: ۷۱۱۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۴ 12 July 2017
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 298
کد خبر: ۷۱۱۷۵۹
|
۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۴ 12 July 2017
|
8460 بازدید
مواد لازم:
یک پیمانه آب گرم
یک بسته 6 گرمی مخمر خشک فعال
یک چهارم پیمانه شکر سفید
سه قاشق غذا خوری شیر
دو قاشق چای‌خوری نمک
یک تخم‌مرغ
4.5 پیمانه آرد
دو قاشق چای‌خوری سیر(حدود دو حبه)
یک چهارم پیمانه کره
بازدید 8460
نان قسمت غیرقابل جدا شدن از سفره هر ایرانی است. انواع مختلفی از نان وجود دارد که با آردهای مختلف و طعم‌های مختلف پخت می‌شوند. در این ویدیو یک نان خوشمزه با ریشه هندی که می‌توان آن را روی تابه گریل پخت ببینید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟