مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری کره
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
هشت ران بزرگ مرغ بدون استخوان و پوست که به اندازههای لقمهای خورد شدهاند
یک پیاز زرد خورد شده
سه حبه سیر ریز خورد شده
یک قاشق غذاخوری رب کاری
دو قاشق چایخوری پودر کاری
دو قاشق چایخوری پودر تندوری ماسالا
و یک قاشق چایخوری پودر گرام ماسالا
یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل کاین
170 گرم رب گوجه فرنگی
یک کنسرو 400 گرمی شیر نارگیل
یک پیمانه ماست ساده
پانزده عدد هل
دو قاشق چایخوری زنجبیل تازه خورد شد
مرغ کرهای یا مرغ ماکهان غذایی است هندی که در کشور های غری نیز طرفدارانی پیدا کرده است این غذا از دسته غذاهایی است که برای ذائقه ایرانی ها نیز مناسب است در این ویدیو طرز تهیه پخت مرغ کرهای را در آرام پز میبینیم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.