ته چین؛

دستور پخت استیک رولی با سس چیمی چوری

کد خبر: ۷۱۲۴۳۴
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۸ 14 July 2017
تعداد بازدید : 1305
کد خبر: ۷۱۲۴۳۴
|
۲۳ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۸ 14 July 2017
|
9252 بازدید
مواد لازم:
(700گرم) استیک خالص قلوه‌گاه
نمک دریایی و فلفل به میزان لازم
یک فلفل دلمه تازه خورد شده
دو هویج خورد شده
چهار حبه سیر
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
(2-3 قاشق غذاخوری) لیمو تازه
یک مشت جعفری و گشنیز تازه
بازدید 9252
استیک رولی قلوه‌گاه با سس چیمی چوری. سس چیمی چوری نوعی سس خام مخصوص گریل یا پخت غذا کرد که ریشه آن از کشور آرژانتین است .در این ویدیو طرز تهیه استیک قلوه‌گاه گوساله با این سس را فرا می‌گیرید
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟