مواد لازم:
هفت عدد سیبزمینی یا به مقدار دلخواه
1.5 تا 2 لیتر آب جهت شستوشو و خیس خوردن سیبزمینیها
یک تکه زاج یا آلوم
روغن به میزان لازم (بهتر است از روغنهای بی طعم مانند روغن آفتابگردان، روغن کانولا یا روغن ذرت استفاده شود)
نمک و فلفل
درست کردن چیپس سیبزمینی در خانه میتواند گزینهای بهتر و سالمتر برای خرید این خوراکی خوشمزه از بیرون باشد. در این ویدیو روشی برای درست کردن چیپس معرفی میشود که در آن از زاج یا آلوم استفاده میشود. زاج نوعی سنگ معدنی است که با ترکیب شیمیایی خاصی که دارد برای تصفیه آب استفاده میشود و در صنایع مختلف نیز کاربرد دارد، استفاده از زاج باعث میشود روند پخت چیپسها کند شود و حین پخت چیپسها قهوهای یا سیاه نشوند. این ماده را میتوانید از عطاریها تهیه کنید. برای کند کردن روند پخت چیپس در روغن از سرکه هم میتوان استفاده کرد اما برخی طعم اسیدی سرکه روی چیپس را دوست ندارند. روش دیگری نیز وجود دارد که در آن چیپسها دوبار سرخ میشوند که زمانبر است. همچنین توصیه میشود از سیبزمینیهای محکم با شکر پایین استفاده کنید چون نتیجه بهتری ارائه میکنند. جزئیات بیشتر را در این ویدیو ببینید.