ته چین؛

دستور پخت مارمالاد کام کوات

کد خبر: ۷۱۴۳۸۳
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۱ 21 July 2017
تعداد بازدید : 357
کد خبر: ۷۱۴۳۸۳
|
۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۱ 21 July 2017
|
6878 بازدید
مواد لازم:
دو پیمانه کامکوات
یک لیمو
یک قاشق چای‌خوری فلفل کاین
یک پیمانه شکر
یک پیمانه آب سرد
یک عدد بادیان ختایی کامل
بازدید 6878
یا پورنج که در زبان محلی به آن پُرِنجی نیز می‌گویند کوچکترین مرکبات دنیا است که خواستگاه اصلی آن جنوب و جنوب شرق آسیا است و در شمال ایران نیز کشت می‌شود، مارمالاد کام‌کوات بسیار خوشرنگ و خوشمزه است، در این ویدیو دستور تهیه مارمالاد کام‌کوات را ببینیم.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟