ته چین؛

مایع قرمزی که از گوشت خارج می‌شود خونابه نیست

کد خبر: ۷۱۵۹۳۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۱ 26 July 2017
تعداد بازدید : 796
کد خبر: ۷۱۵۹۳۰
|
۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۱ 26 July 2017
|
13359 بازدید
بازدید 13359
گاها گوشت قرمز پس از پخت یک مایع قرمز از آن نشت می‌کند که به آن خونابه می گویند. حقیقت این است که این مایع خون نیست؟ بلکه این مایع پروتئین میوگلوبین که با آب حاصل از یخ زدن گوشت تشکیل شده است می‌باشد. جزئیات دقیق‌در بیره این پروتئین رادر تابناک ویدیو ببیند.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟