ته چین؛

مایع قرمزی که از گوشت خارج می‌شود خونابه نیست

کد خبر: ۷۱۵۹۳۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۱ 26 July 2017
تعداد بازدید : 780
کد خبر: ۷۱۵۹۳۰
|
۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۱ 26 July 2017
|
13158 بازدید
بازدید 13158
گاها گوشت قرمز پس از پخت یک مایع قرمز از آن نشت می‌کند که به آن خونابه می گویند. حقیقت این است که این مایع خون نیست؟ بلکه این مایع پروتئین میوگلوبین که با آب حاصل از یخ زدن گوشت تشکیل شده است می‌باشد. جزئیات دقیق‌در بیره این پروتئین رادر تابناک ویدیو ببیند.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
به نظر شما چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد؟