ته چین؛

طرز تهیه اسپاگتی با میت بال

کد خبر: ۷۱۷۱۴۵
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۴:۵۶ 31 July 2017
تعداد بازدید : 153
کد خبر: ۷۱۷۱۴۵
|
۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۴:۵۶ 31 July 2017
|
5997 بازدید

مواد لازم:
یک پیاز کوچک
450 گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده
نیم پیمانه آرد سوخاری
دو قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان رنده شده
یک قاشق‌غذاخوری سس ووسترشر یا سس سویا
دو حبه سیر له شده
یک قاشق غذاخوری شیر
یک تخم‌مرغ
نمک و فلفل به میزان دلخواه
سس تاباسکو یا سس فلفل چهار تا پنج قطره
یک پیاز کوچک خورد شده
سه حبه سیر خورد شده
یک چهارم پیمانه آب
یک نوک انگشت ریحان
یک‌دوم قاشق غذاخوری شکر
نصف یک فلفل دلمه‌ای خورد شده

بازدید 5997
ماکارونی و کوفته یا اسپاگتی و میت بال که همانطور که از اسمنش پیداست ترکیب ماکارونی و گوشت است غذایی خوشمزه و پر طرفدار در کشور های غربی است که می‌تواند جاگزین ماکارونی نیز باشد . این دستور پخت را از دست ندهید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟