ته چین؛

روش قصابی نیم‌تنه گاو و گوساله

کد خبر: ۷۲۱۴۷۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۵ 14 August 2017
تعداد بازدید : 15249
کد خبر: ۷۲۱۴۷۷
|
۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۵ 14 August 2017
|
33142 بازدید
بازدید 33142
گوشت گاو یکی از پرمصرف‌ترین گوشت‌ها است و در ایران نیز مصرف آن بسیار بالاست. اگر قرار باشد یک نیم تنه گاو یا گوساله را تکه تکه کرد، باید از کجا شروع کرد و چگونه تکه‌های استاندارد و مرسوم را جدا کرد؟ در این ویدیو روش قصابی نیم‌تنه گاو را با جزییات کامل فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟