مواد لازم:
350 گرم توفو
يک پيمانه آب سبزيجات یا استاک مرغ
چهار قاشق غذاخوری سس لوبياه سياه
يک قاشق غذاخوري نشاسته ذرت
دو قاشق چايخوري روغن کنجد
دو عدد پيازچه
يک قاشق غذاخوري روغن گياهي
سه پيمانه مارچوبه خرد شده
يک تکه زنجبيل پوست گرفته شده و خرد شده
يک عدد فلفل قرمز
مقداري فلفل تند خورد شده
توفو پنیری است که از شیر از سویا به عمل میآید که خاستگاه آن کشور چین است. بخاطر نبود طعم خاصی در آن هم در غذاهای شور و هم شیرین قابل استفاده است. در این دستور پخت پنیر توفو همراه با مارچوبه میبینیم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.