ته چین؛

طرز تهیه کره سوخاری

کد خبر: ۷۲۶۶۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۲ 02 September 2017
تعداد بازدید : 167
کد خبر: ۷۲۶۶۱۴
|
۱۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۲ 02 September 2017
|
6645 بازدید
 
مواد لازم:
یک و نصفی قاشق چای‌خوری دارچین
نصف پیمانه شکر قهوه‌ای
یک و نیم پیمانه کره سرد
یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک
یک قاشق چای‌خوری بیکگینگ پودر
دو قاشق چای‌خوری دارچین
یک و نیم پیمانه آرد
دو عدد تخم‌مرغ
دو قاشق غذاخوری شکر
یک پیمانه پس آب کره
چهار پیمانه روغن
یک چهارم پیمانه شکر قنادی
بازدید 6645
کره سوخاری نوعی دسر و اسنک دیپ فرای شده (غرق در روغن)است که پس از خواباندن در خمیرابه و آرد سوخاری سرخ می‍شود
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟