ديدار مسؤولان استان كربلا با رييس و دبير مجمع

کد خبر: ۷۲۶۶۲۷
|
۱۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۸ 02 September 2017
|
3376 بازدید
سفر آیت الله هاشمی شاهرودی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و دكتر محسن رضايي، دبير اين مجمع  به شهر مقدس کربلا در روز عرفه، با استقبال گسترده اقشار مختلف مردم  و گروه هاي بلندپايه سياسي و اجتماعي مواجه شد.
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مصلحت، رئیس و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که در عراق به سر می برند، همزمان با روز عرفه در شهر مقدس کربلا حضور یافتند و به زیارت حرم مقدس امام حسین (ع) و حضرت عباس (س) مشرف شدند.

 همچنين اقشار مختلف مردم کربلا و گروه هاي  سياسي و اجتماعي  که از سفر آیت الله هاشمی شاهرودی و دكتر محسن رضايي  به کربلا مطلع شده بودند، به محل اقامت ایشان آمده  و با ایشان دیدار کردند که از جمله  شخصيت هاي مطرح در اين ميان می توان به آقایان عقیل الطریحی استاندار کربلا، دکتر حسین شهرستانی مشاور نخست وزیر عراق، شیخ زهیری مشاور نخست وزیر، نصیف جاسم رئیس شورای استانی کربلا  به همراه 27 نفر اعضای شورای استانی کربلا، سرتیپ قیس محمداوی، فرمانده عملیات فرات اوسط، سرتیپ احمد زوینی فرمانده پلیس کربلا، مازن یاسری مدیر شهرداری های استان کربلا و مسؤولان گروههای سیاسی و هیئأت مذهبی کربلا اشاره کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟