ته چین؛

طرز تهیه پای بری

کد خبر: ۷۲۸۴۹۷
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۰ 09 September 2017
تعداد بازدید : 327
کد خبر: ۷۲۸۴۹۷
|
۱۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۰ 09 September 2017
|
7404 بازدید

مواد لازم:

دو و نیم پیمانه آرد
شکر دو قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
کره یک پیمانه
یک عدد تخم‌مرغ
آب یخ سه تا چهار قاشق غذاخوری
دو سوم پیمانه شکر
یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت
یک چهارم قاشق چای‌خوری دارچین
پوست رنده شده لیمو
چهار تا پنج پیمانه انواع بری‌ها
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
کره یک قاشق چای‌خوری
یک قاشق چای‌خوری شکر
بازدید 7404
میوه های بری شامل بلوبری و توت فرنگی و تمشک قرمز و سیاه و غیره می‌باشد. انواع بری‎‌ها میوه‌ها تابستانی محسوب می‌شوند. پای بری که به طور معمول با ترکیب انواع بری‌ها درست می‌شود یکی از اولین و اصلی‌ترین نمونه‌های شیرینی پای است. در این در دستور پخت مواد پرکننده پای به نحوی سفت می‌شوند که می‌تواند آن را به راحتی با برش‌های جداگنه سرو کرد
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟