یک تا دو حبه سیر خورد شده
یک تا دو قاشق چایخوری سس فلفل تند یا به میزان دلخواه
یک و نیم قاشق غذا خوری شیره درخت افرا
دو قاشق غذاخوری سس سویا
دو قاشق غذا خوری مایونز
سه قاشق غذاخوری سرکه برنج
900 گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان
گریل کردن راهی ساده و سالم برای پخت گوشت است چراکه چربی آن می سوزد و خوراکی کم چرب با مزه دلنشین بدست میآید. در این ویدیوی کوتاه دستور غذایی متفاوت و سریع برای مرینیت کردن و سپس گریل کردن ران مرغ را آموزش خواهید دید. ران مرغ از طریق سس سویا، مایونز، سیر، سرکه و... در عرض سی دقیقه مزه دار شده و سپس روی آتش آماده می شود.