حکم سبز برای برداشت‌کننده غیرمجاز شن‌وماسه

کد خبر: ۷۴۱۰۲۱
|
۰۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۹ 23 October 2017
|
4440 بازدید
رئیس اداره محیط زیست شفت گفت: برای برداشت‌کننده غیرمجاز شن‌وماسه از سوی دادگستری حکم سبز صادر شد.

به گزارش ایسنا، رضا زمانی گفت: یک متخلف محیط زیست که از طریق برداشت غیرمجاز شن و ماسه موجبات تخریب محیط زیست شهرستان شفت را فراهم آورده بود به 10 ساعت انجام دادن کار زیست محیطی در ایام یا ساعت معین برای اداره محیط زیست شفت محکوم شد.

وی افزود: با مکاتبه‌ای که با ریاست دادگستری شهرستان شفت داشتیم، از وی درخواست کردیم تا قضات از صدور احکام جایگزین در برخی جرائم زیست محیطی استفاده کنند.

زمانی ادامه داد: عبارت احکام سبز قضایی که بیشتر اصطلاحی رسانه‌ای است، احکامی است که بنابر قانون مجازات اسلامی بعنوان احکام جایگزین حبس بکار رفته می‌شود و به استناد ماده 66 قانون مجازات اسلامی مرتکبان جرائم عمدی به جای حبس به مجازات جایگزین حبس محکوم می‌شوند.

وی تصریح کرد: صدور این احکام مورد استقبال و توجه مردم و کارشناسان و مدافعان محیط زیست قرار گرفته است از جمله موارد مشابه چنین حکمی می‌توان به صدور حکم جمع آوری زباله‌، فراگیری آموزش‌های زیست محیطی و غرس درخت برای متخلفین اشاره کرد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟