مواد لازم: سس:
شش فیله از کنسرو آنچوی بدون روغن
یک حبه سیر کوچک
یک نوک انگشت نمک بدون ید
دو زرده تخممرغ بزرگ
دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
سه چهارم قاشق چایخوری خردل دیژون
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف پیمانه روغن گیاهی
سه قاشق غذاخوری پارمیزان ریز رنده شده
فلفل سیاه تازه پودر شده
کروتان:
سه پیمانه نان خمیرترش که به تکههای ۲.5 سانتیمتری خورد شدهاند
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
سه عدد کاهوی رومی
پنیر پارمیزان برای سرو
این سالاد که پیشینه ایتالیایی دارد و یکی از معروفترین سالادها میباشد و در این طرز تهیه به جای فیله مرغ از آنچوی استفاده شود. آنچوی یک ماهی روغنی است که شور است و نوعی طعم دهنده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.