مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری خردل دیژون
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری نمک
دو قاشق غذاخوری روغن کانولا
چهار عدد فیله ماهی سفید (تیلاپیا، کاد، سل و غیره)
یک عدد پیاز
چهار حبه سیر
یک ریشه زنجبیل دو و نیم سانتیمتری
پنج عدد بادام هندی نصفه
نصف پیمانه گوجهفرنگی درشت خورد شده
یک قاشق غذاخوری روغن کانولا
دو قاشق چایخوری فلفل کاین
نصف قاشق چایخوری پودر زردچوبه
یک قاشق چایخوری پودر زیره
یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری شکر
یک چهارم پیمانه آب سبزیجات
یک چهارم پیمانه گشنیز تازه