ته چین؛

طرز تهیه کیک دامپ

کد خبر: ۷۴۴۹۹۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۴:۴۸ 07 November 2017
تعداد بازدید : 76
کد خبر: ۷۴۴۹۹۵
|
۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۴:۴۸ 07 November 2017
|
5515 بازدید
 
مواد لازم:

یک قوطی کنسرو 565 گرمی فیلینگ پای گیلاس
یک قوطی کنسرو 425 گرمی آناناس له شده
یک بسته مخلوط پودر کیک 517 گرمی
دو پيمانه گردوي خورد شده
نصف پيمانه کره آب شده

بازدید 5515
کیک‌ها همواره در میان افراد طرفداران بسیاری داردن اما تهیه کیک کاری زمان‌بر و طولانی است . در این ویدیو طرز تهیه «کیک دامپ / Dump Cake» را فرامی‌گیرید که با مواد متفاوتی نسبت به کی های عادی تهیه می‌شود و به سرعت آماده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟