تومورهای پوستی و بدخیم سولاریوم در مقابل رنگ پوست زیبا

کد خبر: ۷۴۵۷۸۴
|
۱۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۸ 09 November 2017
|
5355 بازدید
یک متخصص پوست و مو اظهار داشت:‌ بافت کلاژن که در پوست باعث استحکام می‌شود، با ساطع شدن اشعه سولاریوم می‌شکند و همین مسئله باعث ایجاد چین‌و‌چروک و پیری زودرس در پوست افراد می‌شود.

به گزارش فارس، صفیه چعباوی‌زاده متخصص پوست و مو اظهار داشت: دستگاه سولاریوم نیز مانند نور خورشید عمل می‌کند؛ اشعه‌های نور خورشید را به صورت مصنوعی ساطع می‌کند و مردم برای تغییر رنگ بدن خود از این دستگاه مضر استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به این‌که سولاریوم بخشی از خاصیت اشعه‌ای که از نور خورشید به ما می‌رسد را دارد، گفت: هنگامی که ما در مقابل نور خورشید قرار می‌گیریم، اشعه‌های UV با طول موج‌های مختلفی را دریافت می‌کنیم که این اشعه موجب تغییراتی در پوست می‌شود.

چعباوی‌زاده در ادامه گفت: این تغییر رنگ بدن از اثرات سلول رنگدانه‌ساز ما است که نوعی دفاع طبیعی بدن در مقابل نور خورشید به حساب می‌آید تا از بدن در مقابل دستگاه سولاریوم یا نور خورشید محافظت کند. 

متخصص پوست و مو اظهار داشت:‌ بافت کلاژن که در پوست باعث استحکام می‌شود، با ساطع شدن اشعه می‌شکند و همین مسئله باعث ایجاد چین و چروک و پیری زودرس در پوست افراد می‌شود. 

وی افزود: از طرفی اشعه دستگاه سولاریوم می‌تواند روی سطح پوست تغییراتی را در سلول‌های پوستی ایجاد کند که به تومورهای پوستی و بدخیم می‌انجامد. 

چعباوی‌زاده گفت: کسانی که از دستگاه سولاریوم استفاده می‌کنند، این دستگاه آنها را دچار پیری زودرس می‌کند و سبب تشکیل تومورهای پوستی بدخیم در بدن این افراد می‌شود. 

وی در پایان با اشاره به اینکه اگر افراد بیشتر از حد مجاز تحت تأثیر این اشعه قرار بگیرند، گفت: علاوه بر تومورهای پوستی، بیماری خشکی پوست بر روی پوست افراد تأثیر گذاشته، پوست آب خود را از دست می‌دهد و چروکیده و خشک می‌شود. 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟