ته چین؛

طرز تهیه پاستای خامه‌ای با مرغ

کد خبر: ۷۴۶۶۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۵ 11 November 2017
تعداد بازدید : 185
کد خبر: ۷۴۶۶۱۸
|
۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۵ 11 November 2017
|
7874 بازدید

مواد لازم:
مرغ‌ها:
دو سینه بدون پوست و بدون استخوان بزرگ
روغن‌زیتون
نصف قاشق چای‌خوری رزماری تازه خورد شده
نصف قاشق چای‌خوری آویشن

پاستا به میزان لازم

سس:
یک قاشق غذاخوری کره
نصف یک پیاز خورد شده
سه حبه سیر خورد شده
نیم لیتر خامه پرچرب

بازدید 7874
پاستا یکی از غذاهای سنتی ایتالیایی است که طرفداران فراوانی در سرتاسر جهان دارد. در این ویدیو تهیه پاستا با سس خامه‌ای همراه با قطعات گریل شده‌ای از سینه مرغ را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟