فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
ته چین؛

طرز تهیه چیکن تیکای هندی

کد خبر: ۷۴۶۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۳ 11 November 2017
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 1011
کد خبر: ۷۴۶۶۳۱
|
۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۳ 11 November 2017
|
11837 بازدید

مواد لازم:
چهار حبه سیر
یک زنجبیل به اندازه انگشت شست
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک پیمانه ماست ساده
یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
نصف قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
نمک و فلفل به مقدار لازم
دو قاشق غذاخوری از گشنیز خورد شده
چهار سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان

بازدید 11837
چیکن تیکا یک غذای هندی است که از مرغ تهیه می شود. زمان آماده سازی و پخت این غذا مجموعا حدود یک ساعت و نیم است و طعم آن سرشار از چاشنی‌‎های قوی و معمول در غذاهای هندی است. در این ویدیو با طرز تهیه چیکن تیکای هندی آشنا شوید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟