وزارت خزانه داری آمریکا، چگونگی کمک به زلزله زدگان کرمانشاه را منتشر کرد!

این خدمات رفاهی مربوط به بلاهای طبیعی و ارائه خدمات بهداشتی و یا ارسال اقلامی چون دارو و پوشاک است. در کنار این، به سازمان های غیر دولتی اجازه داده شده، در صورتی که گزارش انتقال را به اوفک بدهند، سالانه 500 هزار دلار وجه نقد در صورت بروز بلایای طبیعی به ایران ارسال کنند. به طور کلی، ارسال کمک هایی همچون دارو و پوشاک در هنگام بلایای طبیعی از تحریم ها معاف هستند.
کد خبر: ۷۴۸۳۸۸
|
۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۱ 18 November 2017
|
12061 بازدید
پس از آنکه محموله ها و کمک های نقدی ایرانیان خارج از کشور و به ویژه ایرانیان مقیم آمریکا برای زلزله زدگان کرمانشاه به دلیل تحریم های آمریکا، به دست هموطنانمان نرسید، وزارت خزانه داری این کشور، دستور العمل چگونگی انتقال این کمک ها را به گونه ای که تحریم های ایران را نقض نکند، منتشر کرد.

به گزارش «تابناک»؛ البته این دستورالعمل، سند تازه ای نیست، بلکه بازنشر قانونی است که دفتر کنترل دارایی های وزارت خزانه داری آمریکا (اوفک) در سال 2013 منتشر کرده است. بنا بر این دستورالعمل، به سازمان های غیر دولتی اجازه داده می شود که خدماتی را مربوط به فعالیت های بشردوستانه به منظور تأمین نیازهای اولیه انسانی به ایران انجام دهند. این خدمات رفاهی مربوط به بلاهای طبیعی و ارائه خدمات بهداشتی و یا ارسال اقلامی چون دارو و پوشاک است. در کنار این، به سازمان های غیر دولتی اجازه داده شده است، در صورتی که گزارش انتقال را به اوفک بدهند، سالانه  می توانند 500 هزار دلار وجه نقد در چنین مواقعی به ایران ارسال کنند. به طور کلی ارسال کمک هایی همچون دارو و پوشاک در هنگام بلایای طبیعی از تحریم ها معاف هستند.

اوفک افزود: افرادی که در خارج ایران یا در امریکا مبالغ نقدی برای کمک به زلزله زدگان جمع آوری می کنند، باید مراقب باشند، این مبالغ در اختیار دولت ایران و یا افرادی که در لیست تحریم های آمریکا هستند و به اصطلاح ممنوع المعامله هستند، قرار نگیرد.

پیشتر شبکه خبری الجزیره گزارش داد، فیسبوک کمک‌های مالی فعالان فضای مجازی در آمریکا برای زلزله‌زدگان ایران را مسدود کرده است. «توحید نجفی»، از ایرانیان مقیم آمریکا بعد از وقوع زلزله در غرب ایران، اقدام به راه‌اندازی صفحه‌ای در فیسبوک با هدف جمع‌آوری کمک برای قربانیان زلزله کرمانشاه کرد.

به نوشته شبکه خبری الجزیره، او تا روز چهارشنبه موفق به جمع‌آوری بیش از ۲۰۰ هزار دلار کمک مالی شده، اما پیامی از فیسبوک دریافت کرده، مبنی بر اینکه وجوه جمع‌آوری ‌شده تا زمان دریافت مجوزهای لازم از وزارت خزانه‌داری آمریکا تحویل نخواهند شد.

طبق گزارش الجزیره، فیسبوک روز پنجشنبه صفحه او برای جمع‌آوری کمک‌های مالی را به دلیل مغایرت با قوانین تحریمی آمریکا حذف کرد. نجفی که یک پزشک ایرانی مقیم دیتروید آمریکاست، این گلریزان را با کمک ایرانیان مقیم آمریکا و کانادا انجام داده بود.

تارا کنگرلو»، یک ایرانی دیگر که مقیم آمریکاست، نزدیک به ۲۰۰ دلار روی سایت Youcaring برای کمک به قربانیان زلزله‌ در ایران جمع‌آوری کرد. کنگرلو که قبلاً هم برای پناهندگان سوری پول جمع‌آوری کرده بود، امیدوار بود بتواند با این پول برای قربانیان زلزله کرمانشان دارو، غذا و پتو بخرد؛ اما، این وب‌سایت هم صفحه کنگرلو را حذف کرد.

در پیامی از این وب‌سایت که بارها در رسانه‌های اجتماعی بازنشر شده، آمده است: «کشور مورد نظر جزو کشورهای تحت تحریم است. وزارت خزانه‌داری آمریکا به وب‌سایت ما اجازه نمی‌دهد تا وجوه را مستقیم یا با واسطه به یک منطقه تحت تحریم انتقال دهیم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟