مواد لازم:
چاشنی:
1.3 تا 2.2 کیلوگرم گوشت نمکسود شده سر سینه
یک چهارم پیمانه فلفل سیاه تازه پودر شده
دو قاشق چایخوری پاپریکای دودی
دو قاشق غذاخوری پودر گشنیز
یک قاشق چایخوری خردل خشک
نصف قاشق چایخوری فلفل سفید
یک چهارم قاشق چایخوری کاین
روغن سیر:
دو قاشق چایخوری روغن هسته انگور
دو حبه سیر له شده
پاسترامی در لغت به معنای گوشت ادویه زده و دودی شده است. در این ویدیو طرز تهیه پاسترامی با گوشت گاو نمک زده همراه با فلفل و ادویجات مختلف را فرامیگیرید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.