ته چین؛

طرز تهیه استیک سالیسبری با سس قارچ

کد خبر: ۷۵۴۵۵۴
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۶ 11 December 2017
تعداد بازدید : 272
کد خبر: ۷۵۴۵۵۴
|
۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۶ 11 December 2017
|
5998 بازدید

مدت زمان:
450 گرم گوشت گوساله چرخ شده بدون چربی یا استیک هامبورگ
سه چهارم پیمانه آرد سوخاری
یک چهارم پیمانه پیاز خورد شده
یک تخم مرغ هم زده شده
یک قایق چای‌خوری نمک
یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه
2 پیمانه آب گوشت
یک پیاز
یک پیمانه هم قارچ خورد شده
سه قاشق غذاخوری آب
سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

بازدید 5998
استیک سالیسبری همراه با سس مخصوص آن که از قارچ و پیاز درست می شود که طعمی بسیار عالی به این استیک می‌دهد. گوشت این استیک از "استیک هامبورگ" که نوعی گوشت چرخ کرده است به دست می‌آید. سرو این استیک با پوره سیب زمینی و برنج توصیه می‌شود. سس گریوی این غذا نیز به تنهایی می‌تواند میل شود. طرز تهیه استیک سالیسبری با سس قارچ را اکنون در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟