ته‌چین؛

طرز تهیه تیکای مرغ ماسالا

کد خبر: ۷۵۵۱۰۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۷ 13 December 2017
تعداد بازدید : 280
کد خبر: ۷۵۵۱۰۴
|
۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۷ 13 December 2017
|
7484 بازدید
مواد لازم

سه عدد سینه بدون استخوان و بدون پوست

مرینیت
یک قاشق غذاخوری سر پر زنجبیل تازه رنده شده
یک پیمانه ماست ساده
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
دو قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز
یک قاشق چای‌خوری پودر دارچین
نمک به مقدار دلخواه
دو قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه پودر شده
دو قاشق چای‌خوری فلفل کائن
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه

سس
یک حبه سیر
یک عدد فلفل هالاپینو
یک چهارم پیمانه سرپر گشنیز خورد شده
یک قاشق غذاخوری کره
دو قاشق چای‌خوری زیره سبز
دو قاشق چای‌خوری پاپریکا
سه قاشق چای‌خوری نمک یا به میزان دلخواه
یک قوطی کنسرو 225 گرمی سس گوجه‌فرنگی
یک پیمانه خامه پر چرب

بازدید 7484
غذاهای هندی معمولا سرشار از ادویجات مختلف و قوی می‌باشند. در این ویدیو با دستور پخت تیکای مرغ همراه با سس ماسالا را‌ می‌بینید این غذا از تکه‌های سینه مرغ تهیه شده و در آخر همراه با برنج سرو می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟