مواد لازم
سه عدد سینه بدون استخوان و بدون پوست
مرینیت
یک قاشق غذاخوری سر پر زنجبیل تازه رنده شده
یک پیمانه ماست ساده
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
دو قاشق چایخوری پودر زیره سبز
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
نمک به مقدار دلخواه
دو قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه پودر شده
دو قاشق چایخوری فلفل کائن
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه
سس
یک حبه سیر
یک عدد فلفل هالاپینو
یک چهارم پیمانه سرپر گشنیز خورد شده
یک قاشق غذاخوری کره
دو قاشق چایخوری زیره سبز
دو قاشق چایخوری پاپریکا
سه قاشق چایخوری نمک یا به میزان دلخواه
یک قوطی کنسرو 225 گرمی سس گوجهفرنگی
یک پیمانه خامه پر چرب
غذاهای هندی معمولا سرشار از ادویجات مختلف و قوی میباشند. در این ویدیو با دستور پخت تیکای مرغ همراه با سس ماسالا را میبینید این غذا از تکههای سینه مرغ تهیه شده و در آخر همراه با برنج سرو میشود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.