مواد لازم
900 گرم گوشت دنده گوساله که به سبک کرهای برش خورده باشد (به شکلی عرضی)
یک عدد کیوی
یک قاشق غذاخوری فلفل آنچو
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری نمک بدون ید
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه پودر شده
یک قاشق چایخوری پودر سیر
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل کاین
گوشت دنده یکی از لذیذترین قسمتهای گوشت گاو است که مورد علاقه بسیاری از افراد است. در این ویدیو برش خاص و نازکی از گوشت دنده به همراه نحوه مزه دار کردن و گریل کردن آن با کیوی و ادویجات تند را فرا میگیرید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.