آشپزی؛

دستور پخت سوفله سیب زمینی

کد خبر: ۷۵۵۳۲۸
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۱ 14 December 2017
تعداد بازدید : 1740
کد خبر: ۷۵۵۳۲۸
|
۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۱ 14 December 2017
|
14448 بازدید

مواد لازم:
چهار عدد ظرف کوچک
یک عدد سیب زمینی بزرگ (300 گرم) پخته شده
یک و یک سوم پیمانه (85 گرم) پنیر چدار رنده شده
یک سوم پیمانه (30 گرم) پنیر پارمیزان
دو قاشق غذاخوری تره
دو عدد تخم مرغ
فلفل سیاه تازه پودر شده به مقدار دلخواه
دو قاشق غذاخوری (30 گرم) کره
شش قاشق غذاخوری شیر
پاپریکا به مقدار لازم

بازدید 14448
سوفله نوعی غذایی فرانسوی است که ریشه در قرن هجدهم میلادی دارد و بن مایه آن تخم مرغ است و معنی آن در زبان فرانسوی به معنی پف کردن است.در این ویدو دستور پخت سوفله سیب زمینی را مشاهده می‌کنید
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟