مواد لازم:
سه تا چهار عدد سیر له شده
یک نوک انگشت نمک بدون يد
يک چهارم قاشق چايخوري پونه کوهی خشک شده
يک چهارم قاشق چايخوري آويشن خشک
جعفري ايتاليايي تازه يک سوم پيمانه
یک پیمانه آرد سوخاری ساده
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
فلفل کاین به مقدار دلخواه
پنیر پارمیزان رنده شده يک چهارم پيمانه
روغن زيتون يک سوم پيمانه یا به میزان لازم
پرونسی نوعی فن آشپزی است که غذا در سس یا مادهای پخته میشود که طعم آن منتقل میشود. در این ویدیو از میگو برای این نوع پخت استفاده شده است. طرز تهیه این غذا را در تابناک فرامیگیرید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.