نعل وارونه مدیران دانشگاه آزاد برای بهره‌برداری از سفره بزرگ کنکور!

مدتی است باب انواع اظهار نظر مدیران دانشگاه آزاد در خصوص کنکور باز شده و دامنه استدلال ها در این زمینه را به شدت وسعت بخشیده است؛ استدلالی که قرار است به خروج دانشگاه آزاد از چتر کنکور سراسری و مخیر شدن مدیران دانشگاه آزاد در جذب دانشجو منجر شود. اختیاری که گویا مدیران این دانشگاه از نداشتنش به شدت ناراحتند.
کد خبر: ۷۵۵۶۴۷
|
۲۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۶ 16 December 2017
|
8839 بازدید
|
موافق گرفتن عوارض از خودروهاي شخصي در بزرگراه هاي تهران هستم/ بايد مطلوبيت سفر با خودروهاي شخصي را كاهش دهيمگویا قرار نیست دعوای مدیران دانشگاه آزاد و وزارت علوم به این زودی‌ها پایان یابد؛ دعوایی که مدتی است «کنکور» محور آن شده و به شدت داغ، اما همراه با شائبه افکنی به پیش می‌رود.


به گزارش «تابناک»؛ به فاصله کوتاهی از اظهار نظر عجیب رئیس دانشگاه آزاد مبنی بر ارائه پیشنهاد این دانشگاه در خصوص برگزاری چند کنکور در سال، خبر می‌رسد که مدیران این دانشگاه، قصد توسعه رشته‌های بدون آزمون در دانشگاهشان را دارند؛ هدفی برای خروج بیشتر دانشگاه آزاد از زیر چتر وزارت علوم.


امیر شاهانی، رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد در این خصوص گفت: «در شورای سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد که رئیس دانشگاه نیز در این شورا حضور دارد، موضوع توسعه رشته‌های بدون آزمون این دانشگاه پیشنهاد شد.»؛ پیشنهادی که البته بسیار وسیع است، به گونه ای شاهانی تأکید می‌کند: «در حال حاضر آمادگی داریم در تمامی رشته‌های غیر پزشکی پذیرش در مقاطع کاردانی و کارشناسی این دانشگاه را بدون کنکور سراسری انجام دهیم.»


پیشنهادی که اگر عملیاتی شود، به معنای خروج صد درصدی دانشگاه آزاد از کنکور سراسری در مقطع کاردانی و کارشناسی خواهد بود و ارتباط این دانشگاه با کنکور سراسری را به کنکور پزشکی، کنکور کارشناسی ارشد و کنکور دکترا محدود خواهد کرد.
این در حالی است که از یک سو شاهانی تأکید دارد به غیر از پانزده رشته در گروه پزشکی، در دیگر رشته های این گروه توانایی جذب دانشجو بدون کنکور وجود دارد و پیشتر نیز تأکید کرده مقدمات برگزاری کنکور دوره کارشناسی ارشد و همچنین دکترا در این دانشگاه در حال فراهم آوردن است و تنها مانع، قانون است که تغییر دادن آن در دستور کار مدیران دانشگاه آزاد قرار گرفته است!

به این صورت که معاونت پارلمانی دانشگاه آزاد مأمور شده تا با مجلسی ها در خصوص تغییر قانون تجمیع کنکور مذاکره کرده و دانشگاه آزاد را از شمول این قانون خارج نماید؛ اتفاقی که اگر رخ دهد، دانشگاه آزاد خواهد توانست، بار دیگر مجری کنکور ورودی دانشجویان خود شده و احتمالا سهم بیشتری از گردش 8 هزار میلیارد تومانی کنکور را ـ که فرهاد رهبر، رئیس این دانشگاه در خصوص آن سخن گفته ـ به دست آورد.

اتفاقی که البته به این زودی ها رخ نخواهد داد، چون تغییر قانون فرایند ساده و سهل الوصولی نیست؛ اینجاست که تلاش مدیران دانشگاه آزاد برای خروج روند جذب دانشجو در این دانشگاه از مسیر کنکور، معنا پیدا می‌کند و چرایی ارائه پیشنهاد توسعه رشته های بدون کنکور در این دانشگاه مشخص می‌شود.

پیشنهادی که می‌توان با اجرای آن، امثال نمایندگان مجلس را مجاب کرد که کنکور سراسری چیز خوبی نیست و همان گونه که رهبر گفته، گردش مالی 8 هزار میلیارد تومانی پیرامون آن را موجب شده که بی شک مفید به حال کشور نیست. استدلالی که در نهایت ممکن است به خروج دانشگاه آزاد از چتر کنکور سراسری و مخیر شدن مدیران دانشگاه آزاد در روند جذب دانشجو در مقاطع مختلف منجر شود؛ اختیاری که گویا مدیران این دانشگاه از نداشتنش به شدت ناراحتند.

این را می‌شود از سخنان متناقض و رویه عجیب ایشان در مقابله با کنکور سراسری دریافت. از پیشنهاد برگزاری چند کنکور در سال تا ارائه اعداد و ارقام نجومی از تجارت کنکور و از تلاش برای احیای کنکور دانشگاه آزاد و جدا شدن از کنکور سراسری تا توسعه رشته های بدون کنکور؛ نعل وارونه‌ای که مدیران این دانشگاه می‌زنند و کنکور و مصائبش را دستمایه توجیه آن قرار می‌دهند، ولی چیزی بیشتر از تلاش ایشان برای بهره بردن از سود مالی کنکور جلوه نمی‌کند!

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۲۱
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
کلا دانشگاه ازاد دیگه باید بسته شه... یا امکاناتش دیگه در راستای پژوهشی در اختیار وزارت علوم قرار بگیره... و از منافع اونها هم سهم داشته باشه... دیگه عملا دانشگاه ازاد رسالت خاص اموزشی اش توجیه نداره....
حسام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
سفره عظیم . نه قانونی است نه نظارتی.از چنین خوان گسترده چرا نباید حداکثراستفاده را نبرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
در زمان قدیم،کنکور فقط مختص به رشته های خاص و دانشگاه های مادر تخصصی بود ،وسایر دانشگاه ها خود اختیار برگزاری آزمونی محدود ،برای خیلی از رشته ،را داشتند ،لیکن در آن زمان چیزی بنام سهمیه ،و پارتی ،نبود ،تنها توانایی ،فرد در امور تحصیلی بود ،وبیشتر رشته های مهندسی ، گواهی سلامت ،وتوانایی انجام ،فعالیت در رشتهٔ مهندسی را هم برای پذیرش دانشجو ،جزیی از شروط بود ،مثلا رشتهٔ مهندسی راه ،وساختمان ،یا برق ،والکترونیک، یا اتوماکانیک ،ونقشه برداری ، من خودم ،در رشتهٔ راه ساختمان ،تکنسین عالی ( فوق دیپلم راه و ساختمان ،) علاوه بر آزمون که فقط از دروس ریاضی ،وشیمی بود ،گواهی سلامت ،وتوانایی فعالیت در آنها را ارایه نمودم ؟ دخالت مسولان در همهٔ امور واقعا ،از کارایی دولت می کاهد وخروجی خوبی هم ندارد ،ودیگر اینکه ،بابت شهریه پولی هم پرداخت نمیکردیم ،( تحصیل رایگان ) و حتی کمک هزینهٔ تحصیل هم دریافت مینمودیم ،وحتی در طول تحصیل هم در مدارس ،وهنرستانها ،وبخش خصوصی ،معرفی برای کار میشدیم ،که من خودم ،دو ترم کمک هزینهٔ تحصیلی دریافت کردم ،ودو ترم هم در شرکت ساختمانی بعنوان تکنسین مشغول کار بودم ،وحقوق آن زمان من ،( ماهی سه هزار و پانصد تومان بود ) که معادل ، چهار صد ، دلار میشد ،، ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
تابناک عذر میخوام؛ واقعا اولین چیزی که در برابر این مقاله سطحی به نظر میاد، همینه! اینکه چه موسسه کنکوری به شما پول داده تا براش مقاله بزنید؟ یا خودتون توی این بازار کنکور چقدر درآمد دارید؟
در اکثر کشورها کنکور به رشته های خاص و دانشگاه های خاص محدود میشه و سایر افرادیکه علاقه به چنین رقابتی ندارن میتونن در سایر دانشگاه ها تحصیل کنن.
واقعا چه ضرورتی داره مردم برای دانشگاه آزاد، که خیلی از شعباتش کمترین کیفیت ممکن رو داره، دچار استرس و ناراحتی بشن؟ مگه این دانشگاه چه خدمات خاصی داره که مردم براش معطل بشن و وقتشون تلف بشه؟
این دانشگاه یک دانشگاه غیردولتی هست که باید برای تحصیل در اون شهریه پرداخت کرد، ضمن اینکه کیفیت بسیاری از دانشگاه ها هم از اون بالاتره، بنابراین الاف کردن مردم پشت کنکورِ امثال این دانشگاه هم مضحکه اس و البته هم منافعی رو برای یه عده دیگه تامین میکنه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
دانشگاه ازاد کاخی درست کرده که الان از اداره ان ناتوان شده است
محمدخاني
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
مافياي كنكور مانع اين كار خواهد شد . اين مافيا با احداث موسسه هاي مختلف كنكور و اقدامات زير پله اي و مشاوره سالهاست فرزندان اين آب و خاك علي رغم استعداد هاي درخشان و معدل هاي بالا تنها بدليل استرس غول كنكور و تعيين سرنوشتشان فقط در 4 ساعت اغلب در پشت درواز هاي كنكور مانده اند و علي رغم شايستگي علمي خود در آزموني غير علمي و غير كارشناسي كه صرفا" بر اساس ساختار آموزشي اين موسسه ها ساخته و پرداخته شده شكستي سنگين را با هزينه هاي بالاي افسردگي خود و خانوادهاي خود متحمل شده اند .
هر ساله موجي از دانش آموزان نخبه اين كشور پس از ناميدي از كنكور اين كشور راهي آن طرف مرزها شده و ميليون دلار را روانه آن سوي مرز ها ميكنند و مافياي موسسه هاي داراي تاييده درحال جابجايي جگر گوشه هاي اين مرز و بوم به آنطرف آبند و كسي نيست بپرسد آيا استانداردهاي بلاروس و قبرس و كنيا و روسيه آيا از استانداردهاي دانشگاهي ما با لاتر است ؟ چرا همين موج جوان در همين كشور آموزش نبيند و براي چه بايد فرزندان اين كشور و دلار هاي ما راهي آن طرف مرزها شود و پول اين ملت راهي جيب غريبه ها شود ؟ ايا اين همه پزشك و استاد بيكار امكان ايجاد سيستم آموزشي را ندارند تا همين پول در همين كشور خرج شود و ايجاد اشتغال شود و خانواده ها در فراغ فرزند خود نسوزند؟
ولي آنگاه كه وارد اين چرخه مافيايي و مخوف ميشوي پاسخ را ميبيني كه چه منافع كلاني به جيب چه كساني سرازير است و وقتي دقيق ميشوي ميبيني چه كساني مخالف جذب دانشجو در رشته هاي معتبر بر اساس سوابق تحصيلي هستند و چرا حاضر به جمع كردن اين بساط باطل كنكور نيستند ؟ و مخالفت هاي ايشان در جلسات تصميم گيري را بهتر ميفهمي !!!!!!
آيا بايك سيستم درست نميتوان دانش آموزي را در 12 سال تحصيل شناسايي كرد و فقط با اين كنكور مافيايي امكان اين تشخيص وجود دارد ؟؟؟؟؟
جايگاه اين سيستم هاي نظارتي و امنيتي در اين چرخه كجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ايا فرياد رسي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
کیفیت دانشگاه آزاد نه تنها از دانشگاههای دولتی کم نیست بلکه در خیلی از مواقع از اکثر دانشگاههای دولتی بالاتر است. دانشگاههای دولتی چه گلی به سر زده اند و چه خدمتی با بخش صنعت کرده اند؟ که دانشگاه مردمی آزاد نکرده است؟ الان وقتش رسیده که نبوغ علمی دانشگاه آزاد قبول کنیم.من الله توفیق
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
تو که دانشگاه دولتی ندیده ای از کجات این فیوضات
را در اوردی؟
چیز میزی نزدی؟ کدوم دانشگاه ازاد سطحش از دانشگاههای دولتی بالاتره؟
پول
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
دانشگاه که نیست دکانی که وقت و پول جوان ها رو میگیره و در اخر مدرکش نه تف می ارزه و نه به لعنت.
استاد دانشگاه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
تابناک، بس است دیگر دشمنی با دانشگاه آزاد... عدالت و انصاف هم خوب چیزه والله.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
بوی پول خورده به مدیران جدید دانشگاه آزاد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟